cat
spa
eng
cat
spa
eng

INFO

Un antic edifici a l'històric barri de Sants enclou un misteri... Una porta s'obrirà per acollir-vos i es tancarà rera vosaltres. Un cop dins, només comptareu amb el vostre enginy per aconseguir sortir-ne abans que transcorrin seixanta minuts; la força física no us servirà de res aquí. En aquest lloc abandonat jau un enigma que haureu de desxifrar. Sí, aquest lloc atrapa, però no només metafòricament...

 

ParaPark és l'innovador i enigmàtic joc de Barcelona del que tots en parlen. A ParaPark el treball en equip serà imprescindible: un mínim de dues i un màxim de cinc persones haureu de demostrar la vostra vàlua; tots junts haureu de trobar la sortida mitjançant la resolució d'endevinalles, trencaclosques, logrogrifs i jeroglífics; cada objecte que veieu és una pista que haureu d'analitzar amb summe detall. En una pantalla, el compte enrera us anirà indicant quant de temps us queda. Us creieu capaços de trobar la sortida? Demostreu-ho: resoleu totes i cadascuna de les arcanes vicissituds que us proposem... només llavors sereu novament lliures.

     

"Abandoni tota esperança aquell que entri aquí"
         Dante Alighieri, La Divina Comèdia

escape game

Les nostres portes estan tancades si...

A ParaPark les portes sempre estan tancades. Només s'obriran per deixar-vos entrar i, si aconseguiu resoldre el misteri, per tornar-vos la vostra preuada llibertat.
A ParaPark s'ha de treballar en equip, per això els jocs es celebraran per a grups d'entre 2 i 5 persones. Sense la fusió d'un equip, una persona sola mai aconseguiria resoldre el misteri. Més de 5 persones... és senzillament impossible per raons físiques.
Ens omple d'orgull advertir-vos que l'emoció de ParaPark no resideix en grans efectes de llum i de so que posin a prova els marcapassos dels participants. No espereu grans ensurts que us gelin la sang, ningú apareixerà ocult darrera d'una cantonada... El nivell d'adrenalina el posareu vosaltres i la vostra recerca de la peça que aconsegueixi que tot encaixi i cobri sentit. Això, unit a la possibilitat única de desenvolupar el més autèntic treball en equip, farà de l'experiència quelcom absolutament inoblidable. Així que no tingueu por pels vostres delicats cors, ParaPark és apte per tots els públics. Això sí, per raons pràctiques, degut a la (suposada) maduresa intel.lectual adquirida amb el pas del temps, només els majors de 14 anys podran participar de la nostra aventura. A part d'això, qualsevol pot disfrutar de ParaPark, encara que els menors de 16 anys sempre hauran de tenir, com a mínim, un company d'equip adult.
En el cas que hi hagin pares, tutors legals, professors o directors de RRHH que estiguin preocupats per la integritat física i/o intel.lectual d'algun participant en concret, poseu-los en contacte amb nosaltres: estem més que disposats a convèncer-los que l'experiència no serà sinó positiva...

escape game


escape game

BUSCA`NS!!!

Adreça: 08014 Barcelona, C/ Rei Martí 33.
correu electrònic: barcelona@parapark.es
parapark, escape room