cat
hun
eng
ger
spa
ron
srp
hrv
hun
eng
ger
spa
cat
ron
srp
hrv

INFO

Aprèn els secrets de ParaPark! Un lloc que captiva a molts i no només literalment.
Les regles són simples: Entres, i el lloc et tanca. Un mecanisme de compte enrere mostra a les parets quant temps queda. Cada racó de l'habitació, cada element és un nou trencaclosques: tancaments diabòlics, trencaclosques, buscant a través d'objectes ocults et portarà al camí de sortida.

Per sortir de ParaPark es necessita el treball en equip però no es requereix força, és suficient si tens gran el cervell *.

Endinsa't en els nivells de ParaPark amb els teus companys!
Tingues en compte que quan les portes es tanquin, disposaràs de seixanta minuts per sortir!


* No es requereixen coneixements d'idiomes!

szabaduló játék

Les nostres portes estan tancades si...

A ParaPark les portes sempre estan tancades. Només s'obriran per deixar-vos entrar i, si aconseguiu resoldre el misteri, per tornar-vos la vostra preuada llibertat.
A ParaPark s'ha de treballar en equip, per això els jocs es celebraran per a grups d'entre 2 i 5 persones. Sense la fusió d'un equip, una persona sola mai aconseguiria resoldre el misteri. Més de 5 persones... és senzillament impossible per raons físiques.
Ens omple d'orgull advertir-vos que l'emoció de ParaPark no resideix en grans efectes de llum i de so que posin a prova els marcapassos dels participants. No espereu grans ensurts que us gelin la sang, ningú apareixerà ocult darrera d'una cantonada... El nivell d'adrenalina el posareu vosaltres i la vostra recerca de la peça que aconsegueixi que tot encaixi i cobri sentit. Això, unit a la possibilitat única de desenvolupar el més autèntic treball en equip, farà de l'experiència quelcom absolutament inoblidable. Així que no tingueu por pels vostres delicats cors, ParaPark és apte per tots els públics. Això sí, per raons pràctiques, degut a la (suposada) maduresa intel.lectual adquirida amb el pas del temps, només els majors de 14 anys podran participar de la nostra aventura. A part d'això, qualsevol pot disfrutar de ParaPark, encara que els menors de 16 anys sempre hauran de tenir, com a mínim, un company d'equip adult.
En el cas que hi hagin pares, tutors legals, professors o directors de RRHH que estiguin preocupats per la integritat física i/o intel.lectual d'algun participant en concret, poseu-los en contacte amb nosaltres: estem més que disposats a convèncer-los que l'experiència no serà sinó positiva...

escape game


escape game